måndag 18 maj 2009

Jag har fått en ny leksak och det här är det första jag någonsin skriver på den.
Det är en Acer Aspire One och den är pytteliten. Jag har en känsla av att det kommer att bli en och annan ofrivillig felstavning i festivalbloggarna framöver. Roligt är det i alla fall. Nu kan Daniel redigera bilder samtidigt som jag sitter och svär över minitangenterna.
Jag är klar med den första bröllopsfilten och har börjat planera för nästa. Eftersom jag är ganska säker på att brudparet inte läser bloggen så ska jag försöka få upp lite bilder när den är tvättad och klar.
Förra veckan fick jag min nya bok som heter Virka amigurumi, söta små glädjespridare av Mia Bengtsson och jag kan rekommendera den varmt tíll alla nybörjare eftersom den är väldigt lätt att följa. Jag har hittills hunnit göra en flicka (som inte kommer att bli klar förrän jag får tag på fina ögon i rätt storlek) en alien och jag har påbörjat en kanin och en prinsesstårta. Som sagt. Vill ni testa amigurumi så är det här boken för er som inte är så vana vid att hitta på era egna mönster. Själv gjorde jag mina första amigurumi när jag var typ 15 så jag kan väl tycka att den kanske är lite lätt, men det är söta varelser och jag är inte bättre än att jag kan lära mej ett och annat. Man är aldrig fullärd.
Vad jag gjorde när jag var 15? Jag gjorde bl a ett trumset (jag var kär i en trummis, ok?) och en barnvagns-skallra till min yngsta systerdotter. Sen började jag göra snoppvärmare :)
Nu ska jag avsluta detta första inlägg med Assar (den heter så) och lova att återkomma inom kort med lite bildbevis.

1 kommentar:

  1. Åh, grattis :-) -jag vill ha en sån leksak jag med--men jag får vänta lite.

    SvaraRadera