fredag 13 mars 2009

Pysselbloggarens problem

Jag har en hel del pysselbloggar som jag försöker följa, men det stora problemet är att pysslare pysslar och därmed inte har tid att blogga speciellt mycket. Dåligt med uppdateringar alltså. Jag är nu inte så himla mycket bättre, men om allt går som det ska så kommer det massor av uppdateringar under dagen med bilder på vad jag har sysselsatt mej med sen filten blev klar.

Den här veckan försvann utan att jag egentligen förstod vad som hände. Vi var i Oslo i tisdags för att se Opeth och Ihsahn och det var naturligtvis skitbra. Oslo är en trevlig, tyst men framför allt väldigt förvirrande stad. Det finns nästan inga skyltar och utan karta är man helt borttappad. Vi hamnade vid Oslofengslet där det tydligen fanns nåt slags försäljning. Tyvärr hann vi inte utröna vad det var de sålde, men det såg pyssligt ut.

Igår lämnade jag in min nya symaskin på service. Ja, den är ju 3 år gammal, men den är fortfarande den nya eftersom den gamla också bor kvar. Man kan inte bara sälja sin vän sedan 18 år bara för att det kommer en nyare modell. Jag har haft lite problem med den den senaste tiden och även om killen i affären tyckte att det var lite tidigt för en garanti-service så lovade han att han skulle göra en i alla fall. Förhoppningsvis kommer den tillbaka med nya krafter. Jag har en del som jag måste sy.

Nå. Jag slutar nu med ett löfte om att återkomma med nya bilder så fort som bara möjligt är.

1 kommentar: