tisdag 28 juli 2009

Uppdatering

Oj, nu var det ett tag sen det blev något skrivet på bloggen. Nåja. Det har inte hänt så förfärligt mycket. Jag har gått på mitt vikariat så nu jobbar jag heltid natt ett par veckor till. Det händer inte mycket men man får väldigt mycket gjort. Det är bra. Hittills har jag gjort klart bröllopsfilt nr 2, virkat kanin och fisk, stickat tröja till Embla och gjort 70 rutor till den nya babyfilten (bara 20 kvar).
Jag var nere i garnaffärerna i torsdags och köpte lite extra grönt och blått som jag tyckte att jag behövde. Sen vet jag inte riktigt vad som flög i mej, men jag kom hem med två nystan akrylgarn oxå. Jag började sticka en mössa, mest för att kolla ett mönster, men usch vad det gnisslar och är äckligt under fingrarna.
Imorgon ska jag gå ner igen och köpa brandgult garn till en pippi-mössa till Emlba. Eftersom jag gjorde en pippi-tröja (dvs en bohusländsk fiskartröja) så tyckte jag att det kunde vara kul med en peruansk indianmössa i orange med flätor så att hon kan ha den både som mössa och peruk :)
Just det ja. Jag har sytt brudväska oxå. Det var trixigt, och bruden har ännu inte sett den färdiga produkten, men jag hoppas att hon blir nöjd med den. Jag ska komma ihåg att ta bilder innan jag skickar den. Jag tror inte att jag har hittat på så mycket mer sen sist. Jag har sytt sängkläder till Emblas docksäng och några klänningar oxå kom jag på, men annars är det nog ganska slött.
Idag har jag bakat bullar för första gången på jättelänge. Man måste ju få göra sej till när man har sällsynt besök av både brorson och son.

Jag har en natt ledigt till så imorgon natt går jag åter till handarbetsstugan, det är därför jag ska köpa garn imorgon. Får väl sätta mej och fästa trådar på en del rutor oxå, och sen ska ju förtås de sista tjugo rutorna virkas innan jag kan börja virka ihop den, Ja, jag ska nog få den här veckan att gå oxå.

Musikaliskt sett så har jag varit på min sista festival för sommaren. Vi var på Sonisphere och det var sådär. Regnigt och eländigt mesta delen av tiden. Lika regnigt var det på Muskelrocken i Alvesta. Metaltown och Arvika var mestadels soligt och i år får de nog framtså som mina favoriter. Metaltown hade förstås Slipknot som headline och det gjorde faktiskt inte ont nånstans att se. Arvika överraskade ed ett KoRn i högform och jag var lycklig som ett barn. Arvika hade förmodligen flest bra bokningar i min smak i år och jag fick se både NiN, Depeche, Opeth, Engel och så KoRn då. Daniel åkte vidare till Rockweekend och blev ösregnad på i några dagar, men jag åkte som sagt hem och började jobba. Lika bra det.
Nu åker Daniel till Wacken på torsdag så jag har hela helgen till att göra ingenting, dvs handarbeta.
Jag ska lägga upp bilder snart! :)

1 kommentar:

  1. Vad är en Brudväska för ngt? eller,varför har man en? kanske är en bättre fråga-

    SvaraRadera