torsdag 20 augusti 2009

Nattarbete

Jag har handarebetat jättemycket senaste månaden. Det blir så när man jobbar natt och har snälla patienter som sover sött. Då får man väldigt mycket gjort.
Det har blivit massor av mössor, en ny filt och lite annat smått och gott.
Problemet med att jobba natt är att man liksom inte hinner göra så mycket mer än att jobba och sova. Fördelen är att man tjänar mer pengar på det.
Jag skulle egentligen ha jobbat igår natt och inatt oxå, men det verkar som om jag har gått och fått svininfluensan. Jag hostar som besatt, har skitont i huvudet, mina luftrör låter som en väldigt liten piporgel och jag är trött som sällan förut. Jag är så trött att jag inte ens orkar handarbeta, och det är inte så bra, med tanke på att jag har en del smått och gott att göra. Jag har en swap som ska iväg i slutet av augusti. Den ska innehålla bl a tre suicide bunnies och helt ärligt så börjar inspirationen tryta. Jag har gjort en med måltavla på magen, men vad ska jag hitta på mer? Det hade väl varit en sak om det skulle blivit en stor för då hade man kunnat göra en kamikaze-kanin, men när den bara är 5 cm hög så blir det så smått att det kan vara svårt att inse. Dessutom så tror jag inte att alla mina idéer skulle gå hem i USA ens hos en väldigt vidsynt person. En svart KKK-kanin t ex tycker JAG skulle vara väldigt kul, men tycker en vit person från södern det?
Nå, bilduppdateringar kommer så småningom. Jag lovar. Nu ska jag bara bli frisk först och främst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar