fredag 5 juni 2009

Fy Fan!

Nu är det inte bara kallt på SRF, det regnar nåt ofantligt oxå. Sen vi kom hit har jag köpt en sjal (röd med döskallar) ett par torgvantar (svarta med röda döskallar) och slutligen en ful brun fleecetröja.
När vi vaknade i morse stod regnet som spön i backen och vi bestämde oss hastigt och lustigt för att skolka. Vi tog bilen och åkte in till Sölvesborg istället. Letade efter en vettig regnjacka, men hittade ingen i bra storlek. Till slut gick vi in i en skum affär som så+lde tyg och trikå, en sån som fanns när jag var liten. De sålde bl a linnen för 12.90. Där hittade vi i alla fall varsin brun fleecetröja för det eminenta priset 89:- Nu är livet en liten smula varmare.
Sitter för närvarande i Gibsontältet och hör Abramis Brama (som betyder Brax) soundchecka. Egentligen borde jag väl stå utanför och lyssna på Motörhead,men inte fan står jag där i ösregn inte.
På presskonferensen tidigare idag fick Lemmy frågan vilken blomma han skulle vara (journalist från öststaterna såklart). Han svarade Venusfälla. Fantastiskt dum fråga att ställa till en av världens mest kända (och mest alkoholiserade) rockmusiker.
Nu börjar de! :*D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar