måndag 13 april 2009

Glad påsk!

Hoppla. Det blev visst ett ganska långt uppehåll, men det innebär bara att jag varit produktiv.
Jag blev inblandad i en swap på craftster. Jag har egentligen slutat med swaps, men en och annan personlig swap kan jag tillåta mej. Problemet med swaps är att det kostar ganska mycket att skicka paket över Atlanten och eftersom vi inte har samma postsystem så går det inte att riktigt uppfylla alla krav som ställs. Dessutom är det en smula stressigt att vara kreativ på tid.
Nåja, i det här fallet så handlade det om en suicide bunny. En tjej i Georgia ville absolut ha en till sin dotter och jag var lite sugen på att få tag på riktigt schysst sugar scull-tyg. Det blev en mycket lyckad swap, då det visade sej att dottern lyssnade nästan uteslutande på svensk metal och då kunde vi ju inte låta bli att skicka med unika konsertbilder. Hon blev tydligen överlycklig.
Jag fick ett fantastiskt tyg med Day of the dead-tryck. Jag tror att det ska bli en handväska till att börja med. Dessutom fick jag Lifesavers och Skittles och virkmagasin.

Vad har jag då gjort mer sen sist? Jag fick lite dille på suicide bunnies. De jag gjort tidigare har ju varit rejält stora, nu kör jag på i amigurumi style. Det finns ju fler sätt att ta livet av sej på än att slänga sej på morötter. Det ska bli en hel serie, och flera av dem ska få flytta vidare till USA.
Dessutom har jag stickat en mössa och virkat en matchande halsduk till Embla.
Just nu håller jag på med en virkad korg och fler bunnies.
Här kommer då bidbevisen.
1 kommentar:

  1. Åh-en sån bunny skulle trivas här-jättemycket ;-)

    SvaraRadera