onsdag 9 september 2009

Well...

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera med bilder så fick jag för mej att jag skulle lägga upp varje enskild sk som jag förfärdigar inför julen så fort det var klart, men my voice of reason (dvs Daniel) påpekade att den här bloggen är allmän och det vore ju synd fall någon fick syn på något de inte borde få syn på. Jag påpekade förstås att det ju bara är 2 personer som följer bloggen, men fick vika mej. Alltså blir det sporadiska uppdateringar med sånt som jag KAN visa.

Just nu håller jag t ex på med en underbar moebius-sjal. Jag var på 2knit och köpte ett helt fantastiskt garn. Det är 30% silke och 70% merinoull, handgjort och handfärgat i olika rosa -> lila nyanser. Det är tillverkat i Urugay av ett kvinnokollektiv som arbetar för att få kvinnor mer självständiga. Nån slags microekonomiskt initiativ. Mycket bra.
159:- härvan känns helt plötsligt fullkomligt överkomligt.

Det tog en stund innan jag hittade rätt mönster, men till slut så bestämde jag mej för ett hålmönster som faktiskt ser ut att bli väldigt bra. JAg ser fram emot att möta höstrusket med den här runt min hals. Bild kommer.

1 kommentar:

  1. Åh,låter som ett underbart garn- här har handarbetsaffären lagt ned :-(

    SvaraRadera