söndag 21 juni 2009

Vi hade i alla fall tur med vädret...

Idag var det överraskningsdag för min äldsta dotter som fyller 20 på torsdag. Nanna är en familjekär person och hon klagar jämt över att hon inte får träffa sina kusiner och kusinbarn tillräckligt ofta, så överraskningen blev en heldag i Falkenberg med just tidigare nämnda personer. Hon var mycket nöjd.
Eftersom jag inte kan motstå lilla Embla så hade jag naturligtvis med mej presenter till henne. En ny docka och en dockfilt. Dockan fick omgående namnet Elsie, eller möjligen Elsiebäbis, vilket ju är spännande med tanke på att min yngsta dotter heter det.
Vi åt glass, var på lekplatsen och sen gick vi och käkade på Harrys. Det hela var mycket lyckat oavsett vad blog-titlen vill göra gällande.

Här kommer bilder på i tur och ordning:

Elsiebäbis



Dockfilt



Embla, oehört koncentrerad på glass.

fredag 5 juni 2009

Fy Fan!

Nu är det inte bara kallt på SRF, det regnar nåt ofantligt oxå. Sen vi kom hit har jag köpt en sjal (röd med döskallar) ett par torgvantar (svarta med röda döskallar) och slutligen en ful brun fleecetröja.
När vi vaknade i morse stod regnet som spön i backen och vi bestämde oss hastigt och lustigt för att skolka. Vi tog bilen och åkte in till Sölvesborg istället. Letade efter en vettig regnjacka, men hittade ingen i bra storlek. Till slut gick vi in i en skum affär som så+lde tyg och trikå, en sån som fanns när jag var liten. De sålde bl a linnen för 12.90. Där hittade vi i alla fall varsin brun fleecetröja för det eminenta priset 89:- Nu är livet en liten smula varmare.
Sitter för närvarande i Gibsontältet och hör Abramis Brama (som betyder Brax) soundchecka. Egentligen borde jag väl stå utanför och lyssna på Motörhead,men inte fan står jag där i ösregn inte.
På presskonferensen tidigare idag fick Lemmy frågan vilken blomma han skulle vara (journalist från öststaterna såklart). Han svarade Venusfälla. Fantastiskt dum fråga att ställa till en av världens mest kända (och mest alkoholiserade) rockmusiker.
Nu börjar de! :*D

torsdag 4 juni 2009

Handarbetesspaning

Eftersom jag bloggar på mestrock.se så kan ni lika gärna gå dit om ni vill veta nåt om festivalen som sådan (inte för att jag hunnit säga så mycket vettigt där heller, men ändå) så kan jag koncentrera mej på att göra handarbetsspaning för swedish handjobs. Det visar sej att det faktiskt finns en hel del handarbete om man bara vet vad man ska titta efter, och det gör jag. Jag ska försöka lägga upp bilder allteftersom.
Först kommer häår bilderna från vårt hus:


Broderad bonad som sig bör i en sommarstuga.






Handduksarbeten på toaletten.

Slutligen, det bästa av allt. Om abstinensen skulle bli för svår.

onsdag 3 juni 2009

Framme!

Vi har nu befunnit oss på Sweden Rock Festival i ca 3 timmar och ingenting har hänt. Det känns lite som lugnet före stormen på nåt sätt. Alla går runt och myser och kollar in läget och varandra men inte mycket händer. Hittills har det inte ens varit nåt band som jag ansett vara värt att se. Jag ser dock fram emot att se Uriah Heep ikväll. Inte för att jag var så speciellt intresserad av dem när det begav sej, jag var lite för ung och hade ingen hårdrocksinfluens, men ju mer jag hör av dem desto mer övertygad är jag att jag skulle älskat dem om jag hört dem back then.
Oerhört många har köpt Sweden Rock-merch och det tror jag inte direkt beror på att deras hoods är så jävla snygga, utan att folk helt enkelt inte tagit med i beräkningen att det kan bli kallt, för det är det. Kallt. Tidigare idag var det hagel här, nu är det som sagt uppehåll, men molnen döljer ju den stackars solen. Kyligt var ordet, sa Bill. Kallt sa Bull.
Det var längesen jag såg så mycket fula kläder, men det är lite som att vara på fetishparty. Alla får komma i det de känner för och ingen höjer ens på ögonbrynet. Och så finns det fluktare. Såna som jag. En sak kan man i alla fall säga. Bad taste never goes out of style.